Business

Business.

Padel is momenteel een van de snelst groeiende sporten in de wereld. Het is dan ook niet verrassend dat veel bedrijven mogelijkheden zien voor sponsoring, het huren van een vaste baan met het bedrijf of bedrijfsarrangementen. Bij Padelcentrum Bol bieden wij je graag al deze mogelijkheden. Lees hieronder wat wij voor jou, of jouw bedrijf kunnen betekenen.

Sponsormogelijkheden

Padelcentrum Bol heeft klanten van alle leeftijden uit Edam-Volendam en omstreken. Ideaal voor bedrijven om naamsbekendheid te genereren. Padelcentrum Bol biedt sponsormogelijkheden voor zowel kleine startende als grote bedrijven. Neem contact met ons op voor de vele sponsormogelijkheden te bespreken, en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Contractbaan

Heb je interesse in een vaste baan op een vast tijdstip? Ook dat is mogelijk bij Padelcentrum Bol. Je kunt contact met ons opnemen als u voor een periode van 6- of 12 maanden wekelijks een baan op een vast tijdstip wilt huren. Wil je meerdere tijden of meerdere banen op hetzelfde tijdstip? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, alles is mogelijk!

Arrangementen

Wil je eens iets anders doen dan bowlen met uw vrienden, sportteam of collega’s? Denk dan eens aan een sportief Padel uitje! Bij Padelcentrum Bol zorgen wij voor alles.

Voor de meer ervaren spelers kun je alleen een padelbaan huren, en voor de minder ervaren spelers een baan met rackets en een trainer zodat iedereen kan genieten van de dag! Bij Padelcentrum Bol hebben we ook een gezellige cafetaria waar je met je vrienden of collega’s nog even kunt blijven hangen met lekkere hapjes en een drankje.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen, wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen!