Lessen

Lessen.

Of je nu een beginner bent of een redelijk ervaren speler, je padel skills kunnen altijd worden verbeterd met lessen van een onze trainers. Padelcentrum Bol biedt verschillende lessen aan voor jong en oud, beginners en meer ervaren spelers. Er zijn verschillende keuzes die je kunt maken om een padelles te volgen. We bieden lessen voor kinderen, groepslessen maar ook privé- of duo lessen zodat je alle aandacht kunt krijgen die je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren. Bekijk onderstaand de mogelijkheden en neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!
Daluren 07.00 - 16.00
Prime-uren 16.00 - 23.00

-Kinderlessen

De kinderlessen zijn zowel voor kinderen die willen kennismaken met de padelsport, als voor kinderen die al meer ervaren zijn en hun vaardigheden willen verbeteren. Padel lessen voor kinderen worden gegeven in groepen van maximaal 6 kinderen per baan. Als er meer dan 6 kinderen zijn, wordt er een extra baan gereserveerd. Aanmelden voor de kinderlessen kan ook via de onderstaande button. De kosten voor de kinderlessen bedragen op prime-uren €89,- per les, op daluren is dit €81. Dit is inclusief de kosten van de trainer en de kosten van de baan. Het huren van een racket is niet bij deze prijs inbegrepen.

-Proefles

Wil je kennismaken met de sport padel, maar wil jij je nog niet direct voor een lesreeks inschrijven? Dan is een proefles misschien iets voor jou! Tijdens een proefles ga jij met een trainer de baan op en kan je bekijken of padellessen bij Padelcentrum Bol bij jou past. De kosten voor een proefles bedraagt op prime-uren eenmalig €89, op daluren is dit €81. Aanmelden voor een proefles kan via de onderstaande button.

-Privé- of duolessen

Een privé- of duoles is de beste manier om je padel vaardigheden te verbeteren. Bij een privé- of duoles ga je samen met een trainer de baan op en werkt de trainer samen met jou aan het verbeteren van je vaardigheden. Je kunt je aanmelden voor privé- of duolessen via de onderstaande button. De kosten voor een privé- of duoles bedragen € 89,- per les, op daluren is dit €81. Dit is inclusief de kosten van de trainer en de kosten van de baan.

-Groepslessen

Groepslessen zijn speciaal voor iedereen die de voorkeur geeft aan een les in een groep. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren padelspeler, een groepsles kan altijd helpen om je padel vaardigheden te verbeteren. Groepslessen worden gegeven in groepen van maximaal 6 personen per baan. Als er meer dan 6 personen zijn, wordt er een extra baan gereserveerd. Je kunt je aanmelden voor groepslessen via de onderstaande button. De kosten voor groepslessen bedragen €89,- per les , op daluren is dit €81. Dit is inclusief de kosten van de trainer en de kosten van de baan.